{SWFOBJECT}

Golftic - voor golfliefhebbers pur sang

{HEADER_HTML}
I don't like the glamour.
I just like the game.
Ben Hogan

Clinics particulier & zakelijk

wij organiseren originele custom made golfclinics. Niet alleen de clinic maar ook het transport van & naar de golfbaan en de catering kan verzorgd worden. Van een hapje en een drankje (voor, tijdens en na de clinic) als een uitgebreide lunch of diner behoren tot de mogelijken. Daarnaast is het mogelijk de clinic uit te breiden met bijvoorbeeld een korte lezing door een mental coach, een ontspannen stoelmassage of zelfs pipo de clown. Van eenvoudige clinic tot een uitgebreid evenement voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Van vormgeving en drukwerk van de uitnodigingen voor uw klanten tot een videoregistratie van de clinic; niets is te gek.

De hele clinic wordt tot in de puntjes verzorgd en begeleid door een gastheer. De clinic wordt gegeven door een ervaren Golfpro PGA en is geschikt voor zowel beginner als ervaren golfer (met of zonder GVB).

Clinic voor studenten


Als ijverige student die zich goed wil voorbereiden op zijn toekomst is golf een van de mooiste sporten om je kwaliteiten te scherpen. Golf is geen eenvoudige sport en behoeft concentratie, balans, ritme en mentale kracht: alles wat je  verdere toekomt positief zal beinvloeden. Verder is golf natuurlijk een gezonde mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Wil jij proeven of golf de sport is voor jou?  Wij bieden speciale clinics voor studenten - zelf op locatie (zoals sportveld school) tegen een scherpe prijs en ontspannen begeleiding.

Clinic voor kinderen


Een heel andere tak van sport is het geven van een clinic aan kinderen. Voor net dat andere kinderfeestje dat een onvergetelijke indruk zal achterlaten ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem voor meer informatie over de diverse clinics contact op met
Marco van den Berg |   INFO@GOLFTIC.NL