{SWFOBJECT}

Golftic - voor golfliefhebbers pur sang

{HEADER_HTML}
I don't like the glamour.
I just like the game.
Ben Hogan

Sander Lemmens is golfprofessional sinds 1993. Hij is een pro die een eigen mening en visie over het golfen heeft. Zijn humor en passie straalt hij uit tijdens het spel. Sander is jarenlang als teaching pro op Millennium in België actief geweest. Momenteel is hij personal golfcoach van het begenadigd Pools toptalent Tomasz Gajewski. Op dit moment pendelt hij tussen Nederland en Gdansk [Polen].

Zijn slogan is K.I.S.S. [keep it simple stupid]. Dit is te zien aan zijn golfspel en manier van coachen: hou het simpel. Iets waar Golftic zich helemaal in kan vinden.

Nav het boekje 'Hole in one' is Golftic via twitter in contact gekomen met Sander. Na veelvuldig getwitter zijn we tot een ontmoeting gekomen op de Golftic homecourse Eyckenduyn. Wat in de planning lag als een paar uurtjes lekker golfen, werd een lange zaterdag vol ouwehoeren, kijken, leren en genieten. Golftic is blij met deze ontmoeting en neemt graag de uitnodiging van Sander aan eens een kijkje in Gdansk te komen kijken en natuurlijk om te spelen.

meer… pro's