{SWFOBJECT}

Golftic - voor golfliefhebbers pur sang

{HEADER_HTML}
I went to play golf
and tried to shoot my age,
but I shot my weight instead.
Bob Hope

Het Grootkeuken Gilde is expert op het gebied van de professionele keuken:van overheidsinstellingen tot scholen en van vakantieparken tot golfbanen.

Het Grootkeuken Gilde kent  de professionele keuken in al haar facetten door-en-door en is vanuit haar expertise, sparringpartner voor alle complexe vraagstukken in en om de professionele keuken. Of het nu gaat om luchtbehandeling, kookprocessen, distributie, koelingen, vaatwasapparatuur of maatwerk edelstaal, Het Grootkeuken Gilde biedt u een doordachte oplossing. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wettelijke- en gemeentelijke verordeningen, HACCP, wensen van de Arbodienst en veiligheidsvoorschriften. Al deze zaken worden gespiegeld aan de wensen van de kant: bedrijfsvoering, doelstellingen en budgetten. Door zowel de ervaring van de klant als onze ervaring komen wij samen tot de ideale oplossing.  

Het Grootkeuken Gilde communiceert in klare taal en blijft liever nuchter en to the point dan te vervallen in 'superlatieven'. Het vakmanschap en passie ziet u terug in de kwaliteit van het eindresultaat. Het Grootkeuken Gilde is een hecht team van vakbekwame en gecertificeerde medewerkers die samen zorg dragen voor een perfecte realisatie van uw project.

Golfbanen & de professionele keuken

Het Grootkeuken Gilde is bij volgende golfbanen verantwoordelijk voor hun professionele keuken:

  • Golf en Countryclub Crossmore in Weert
  • Golf-Residentie Brunsummerheide
  • De Peelse Golf in Evertsoord-Sevenum
  • De Zuid-Limburgse Golf & Country Club in Wittem
  • Golfclub De Berkt in Baarlo