{SWFOBJECT}

Golftic - voor golfliefhebbers pur sang

{HEADER_HTML}
I don't like the glamour.
I just like the game.
Ben Hogan

EEN NIEUWE WENDING IN RELATIEBEHEER


Uit onderzoek is gebleken dat dineren met een klant de meest gebruikte vorm van relatiebeheer is. Ook voetbal en golf worden gebruikt om relaties mee te plezieren. Een nieuwe vorm van relatiebeheer is de combinatie van diner en theater. Theatervoorstellingen bieden een mooie combinatie van 1 op 1 relatiebeheer tijdens diner, pauze en nazit én ontspanning tijdens de voorstelling.

In een markt met veel concurrentie is het belangrijk om relaties optimaal te verzorgen. Maatwerk is daarbij belangrijk en het theater hiervoor een uitstekende plek. Het theateraanbod biedt voor ieder wat wils waardoor relaties persoonlijk zijn uit te uitnodigen voor een passende voorstelling. Met de beste theaterplaatsen en een heerlijk diner een exclusieve en vernieuwende vorm van relatiebeheer.

THEATER & ZAKEN

Theater & Zaken van Theater de Maaspoort bevat alle aspecten om relatiebeheer op een andere manier te benaderen. Culinair genieten met als uitsmijter een mooie, grappige, ontroerende of indrukwekkende voorstelling. Naast een manier om relaties te onderhouden biedt Theater & Zaken een bedrijf uitgebreide presentatiemogelijkheden om een heel theaterseizoen onder de aandacht van een breed publiek te komen.

“Wij maken al enige jaren gebruik van Theater & Zaken van Theater de Maaspoort. Wij gebruiken dit zelf om klanten te trakteren op een avondje uit. Lekker eerst wat eten en daarna een mooie musical of bijvoorbeeld lachen met cabaret. Wij merken dat de klant dit enorm waardeert en voor ons is dit een erg goede gelegenheid de klant beter te leren kennen omdat je het dan toch een keer over iets anders hebt dan werk. Je leert de klant op een informele manier beter kennen en dit is goed voor de binding met elkaar. Zaken doen is vooral toch ook een stuk gunnen naar elkaar toe en de gunfactor komt bij ons op een veel hoger level te liggen bij de klanten die wij tot nu toe hebben mogen verwelkomen. Wat tevens prettig is, is dat je altijd de 1e keus uit de voorstellingen en dus altijd goede plaatsen hebt. De klant kun je dus een TOP – avondje uit garanderen.”
Rogér Vromans | Account Manager bij ARS grafisch

EVENTS

Theater de Maaspoort biedt naast een professioneel theateraanbod ook een uitstekend podium voor evenementen. Van congres tot jubileum, van personeelsfeest tot productpresentatie. De diverse ruimtes - zoals de theaterzalen, de foyers en het restaurant - maken het theater geschikt voor kleinere, maar ook voor heel grote groepen. Met uitgebreide professionele theaterfaciliteiten en jarenlange ervaring geeft Theater de Maaspoort een evenement net even dat bijzondere, ongewone en theatrale waardoor gasten het niet snel zullen vergeten.