{SWFOBJECT}

Golftic - voor golfliefhebbers pur sang

{HEADER_HTML}
I don't like the glamour.
I just like the game.
Ben Hogan

Golftic is online. De website voor golfers met een tic. Je vindt hier wat andere golfsites niet bieden. Onafhankelijk, eigenzinnig, laagdrempelig maar soms ook erg hoogdrempelig, soms plat en banaal maar altijd met respect en humor.

Deze website is door en voor golfliefhebbers. We vragen dan ook aan jullie om je leukste golfmomenten met ons te delen. Ben je ergens bv. onder de Eifeltoren, boven op de toren van Pisa, bij een autosloperij, de tandarts of sta je op het hoogste punt van Nederland? Maak je Golfmove, film het of maak een foto en deel het met ons. Niets is ons te gek! Een leuke move op je homecourse is natuurlijk ook mogelijk.

Golfquotes


Heb je een leuke golfquote, laat het ons weten en we plaatsen het op de homepage. Eigen werk of diepe hersenspinsels worden ook gewaardeerd. Maak het alleen niet te lang.

In de spotlight

Vast onderdeel van Golftic is 'In the Spotlight'; ken je iemand die je in de spotligh wilt zetten, stuur ons een email en wij kijken of degene ook daadwerkelijk de spotlight verdient.

Golfmoves

Kun jij iets bezonders met een club en/of bal, tees of je handschoen; foto, film etc. en stuur het op. De strakste moves plaatsen we op de homepage.